ALU profili

U ponudi ALU profila za izradu stolarije, naša firma, na prvom mestu zbog kvaliteta, nudi profile dva svetski poznata i priznata proizvođača - "Alumil" i "Elvial".

Aluminijumski profili "Alumil"

"Alumil" je grčka firma, sa tradicijom od preko 30 godina u oblasti ALU stolarije, a ujedno je i najveća privatna kompanija u jugoistočnoj Evropi koja radi u toj oblasti. O ozbiljnosti i uspešnosti u bavljenju ovim poslom dovoljno govore i brojni certifikati svetskih instituta i laboratorija za ispitivanje kvaliteta koje ova firma poseduje (Ift Rosenheim - Nemačka, A.A.M.A. - SAD, Instituto Jordano - Italija, EKANAL - Grčka, itd.). Kako svuda u svetu, tako i u Srbiji postoji ogranak ove firme, što znači nižu cenu "Alumil" proizvoda. Proizvodni program je veoma raznovrstan i obiman, detaljnije se možete informisati klikom ovde.


Aluminijumski profili "Elvial"

"Elvial" je takođe firma sa sedištem u Grčkoj, osnovana 1990. godine. Jedna je od najnaprednijih po pitanju tehnologije, istraživanja, razvoja, proizvodnje i distribucije ALU stolarije. O kvalitetu svedoči i veliki broj međunarodnih certifikata.

Zatražite cene ALU profila!

Zatražite cene aluminijumskih profila, pozovite nas na broj: 0658883533 Ili nas kontaktirajte preko forme.

Kontakt forma