Kada zameniti stolariju?

Komparativna analiza svih stolarija
01/09/2015

Kada zameniti stolariju?

U današnje vreme kada se na sva zvona promoviše štednja, i kada svi gledamo i pazimo na sitnice na kojima bi mogli uštedeti, poslednje šta Vam pada na pamet jeste da investirate u nešto i tako dodatno opteretite, ionako, već dovoljno opterećen novčanik. Međutim, investicija koju Vam mi predlažemo, je odličan korak kako biste štedeli još više. Pitate se kako? Pročitajte naredni tekst, pa procenite da li smo u pravu.

Koliko utrošene energije za grejanje “bacite” kroz staru i dotrajalu drvenu stolariju, pored koje ako stojite duže od dva minuta, rizikujete da se možda prehladite zbog produvavanja? Bilo da se grejete na čvrsta goriva, električnu energiju, ili neki drugi način, cena energenata skače, Vaš novčanik se prazni a i energetski resursi se sve više i više crpe i postoji pretnja da će u bliskoj budućnosti biti nedostatka energetskih sirovina. U skladu sa opštim trendom očuvanja i brige o životnoj sredini, jaki su napori da se štedi energija na svakom koraku, pa tako i kada je stolarija u pitanju. PVC i ALU stolarija su danas najpopularnije alternative klasičnoj drvenoj stolariji, međutim, zbog svoje niže cene, PVC stolarija se nameće kao najbolji izbor. Pravilno ugrađena PVC stolarija, izrađena od kvalitetnih profila, obezbeđuje manje rasipanje energije uložene za grejanje ili rashlađivanje Vašeg doma, čak i do 35%.

Pre svega zbog gore navedenih razloga, ali i zbog drugih benefita koje nudi nova stolarija izrađena od materijala veoma dobrih karakteristika, stolariju treba da zamenite što pre! Takođe, još jedan od razloga je povećanje cena struje i ostalih energenata u budućnosti, pa je bolje da ih dočekate spremni, jer ova vrsta štednje, je štednja na duge staze, čiji se efekti vide tek posle nekoliko godina. Svakako da razumemo, to nije mala investicija. Zato i banke nude posebne kredite za zamenu stolarije, ako niste finansijski spremni da ispratite te troškove. Kada tome dodate još i to da naša firma nudi konkurentne i veoma povoljne cene za ponuđeni kvalitet, svi su razlozi da se, još koliko danas, odlučite da idete u korak sa vremenom i zamenite dotrajalu stolariju novom, kako bi uživali u svim benefitima koje ona pruža. Kontaktirajte nas i uverite se da sve ovo nisu prazne priče.

Počnite da štedite i ne oklevajte da ulažete kako biste štedeli!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *