PVC profili

Pri izradi PVC stolarije, najbitnija stavka je pravi izbor PVC profila, jer upravo od toga zavisi u kojoj meri će stolarija obavljati pravilno svoju funkciju.

Inoutic PVC profili

Na tržištu postoji veliki broj proizvođača PVC profila, a naša firma između ostalog koristi i "Inoutic (Tyssen)" profile poznatog i dokazanog nemačkog proizvođača, i to zbog veoma dobrog kvaliteta po najpristupačnijoj ceni. Izrađuju se od nereciklirane plastike, i u krilu i u štoku se nalazi pocinkovani čelik debljine 1,5 mm što garantuje dodatnu jačinu i stabilnost ovim profilima.

U proizvodnom programu Inoutic-a mogu se naći tri vrste profila: dva petokomorna i jedan šestokomorni. Petokomorni su poznati kao Elite i Arcade, a šestokomorni kao Prestige. Osnovna razlika između Elite i Arcade profila je u dizajnu - Elite ima ravne ivice, dok je kod Arcade profila krilo zaobljeno. Više o proizvođaču Inoutic profila OVDE.

Elite i Arcade PVC profili

Ovi profili su najčešći izbor pri izradi stolarije, i to upravo zbog odličnih karakteristika i povoljne cene. Odlikuje ih još i moderan dizajn, kao i široko područje primene - moguće ih je koristiti za razne vrste otvora, balkonska i ulazna vrata, izloge, svetlarnike, lučne prozore i vrata, itd. U zavisnosti od izbora stakla, moguće je dodatno poboljšati ionako dobre izolatorske karakteristike.

Karakteristike:

 • širina profila 71 mm
 • toplotna izolacija Ug = 1,3 W/m2K
 • staklo debljine 23 mm (4+15+4)
 • zvučna izolacija do 44 dB
 • dvostruko dihtovanje sa AD gumenim dihtungom
 • vodonepropusnost testirana do 9 bar

Prestige PVC profili

Prestige profile odlikuje izuzetan kvalitet, pa su oni najčešći izbor kupaca koji znaju šta žele od stolarije - samo najbolje. Njihovom primenom se postižu ogromne uštede u energiji (čak i do 40%). Područje primene ovih profila je izuzetno široko, isto kao i Elite i Arcade profila.

Karakteristike:

 • širina profila 76 mm
 • toplotna izolacija Ug = 1,1 W/m2K
 • staklo debljine 42 mm (4+15+4+15+4)
 • zvučna izolacija do 47 dB
 • trostruko dihtovanje
 • vodonepropusnost testirana do 9 bar

Firma "Inoutic", pod kojim imenom danas posluje i to kao ćerka firma belgijske kompanije "Deceunick Group" sa predstavništvima u 75 zemalja širom sveta, postoji još od 1956. godine. Osnivač je bila firma "Kunststoffwerke" iz Bogena. Novo ime, "Tyssen Polymer Gmbh, Kunststofftechnik" dobija 1985. godine i kao takvo posluje do 2007. kada postaje "Inoutic". Tokom svih godina, osnovna delatnost je bila obrada plastike, što znači da je firma sticala ogromna znanja na tom polju i tako postala jedan od lidera u proizvodnji PVC profila.

Zatražite cene PVC profila

Zatražite cene PVC profila, pozovite nas na broj: 0658883533 Ili nas kontaktirajte preko forme.

Kontakt forma

Roplasto PVC profili

Osim već spomenutih "Inoutic" profila, naša firma u svojoj ponudi ima i profile nemačkih proizvođača "Roplasto" i

"Roplasto" preduzeće postoji još od davne 1955. godine, sa početnom delatnošću ekstruzija specijalnih proizvoda u građevinarstvu, i kao takvo je veoma brzo postalo dominantno i zvučno ime u toj oblasti, zahvaljujući kvalitetu svojih proizvoda. Dugogodišnje postojanje i uspeh ne bi bili mogući bez stalnog ulaganja u istraživanje, razvoj, proizvodne procese, i to je nešto na čemu ova firma ne štedi, a sve u cilju zadovoljenja želja najrazličitijih kupaca. Posebno se ponose time da su njihovi proizvodi 100% proizvedeni u Nemačkoj (Borken i Bergiš Gladbah). Proizvodni program je veoma širokog spektra, pa tako u ponudi možete naći profile sa 3, do čak 8 komora, širine profila i do 80 mm, i sa odličnim izolatorskim svojstvima. U ponudi su i klizni profili, fasadni, kao i svi ostali danas poznati profili.

Takođe, sve profile možete u potpunosti prilagoditi Vašim željama, jer ovaj proizvođač nudi svoje profile u preko 40 boja. Informišite se detaljnije o ponudi profila ovog proizvođača klikom ovde.

Reiner PVC profili

"Reiner Plast" je još jedna nemačka firma čije profile imamo u našoj ponudi. Još od samih početaka, ova firma je kao prioritet u svom radu stavljala kvalitet svojih proizvoda i bila spremna da u svakom trenutku odgovori na zahteve najrazličitijih kupaca. Proizvode profile kako za prozore, tako i za vrata, sa velikim brojem varijacija dizajna, boja, karakteristika (broj komora, širina profila...). Kliknite ovde za više informacija o firmi Reiner.