PVC prozori

Nama je kupac na prvom mestu. PVC prozori, koje mi proizvodimo, učiniće Vaš objekat lepšim, uštedeće Vam uloženu energiju zbog odličnih termoizolacionih karakteristika i obezbediti odličnu lakoću rukovanja. Pri tome, montiraju se jednostavno a održavaju još jednostavnije.

PVC prozori, kupljeni kod nas, su proizvedeni u skladu sa najstrožim svetskim standardima koji se tiču proizvodnje stolarije. To znači da su upotrebljeni najkvalitetniji materijali, obezbeđena sigurnost pri korišćenju i dugotrajnost prozora, a da je pri tome posvećena i maksimalna pažnja zaštiti životne sredine.

Cene PVC prozora

Na cene PVC prozora utiče dosta faktora, poput same dimenzije prozora, izabranog profila, vrste ugrađenog stakla, itd. Bez obzira, kontaktirajte nas i uverite se da nudimo najkonkurentnije cene u Novom Sadu i okolini.

Vrste PVC prozora

U našoj ponudi možete naći različite vrste prozora:


Zatražite cene PVC prozora

Zatražite cene PVC prozora, pozovite nas na broj: 0658883533 Ili nas kontaktirajte preko forme.

Kontakt forma

Karakteristike PVC prozora

Čvrstoća i izdržljivost

PVC materijal koji mi koristimo pri izradi prozora ima izuzetna mehanička svojstva, što znači da je veoma otporan na razne spoljašnje uticaje, uvijanje...

Dugotrajnost

Rok trajanja je neograničen - praktično, naši PVC prozori traju sve dok ne odlučite da ih promenite.

Vatrostalnost

PVC ima odličnu osobinu a to je da ne pospešuje gorenje, tj. samogasiv je.

Toplotna izolacija

U zavisnosti od izabranog profila, uštede po pitanju energije mogu biti drastične u odnosu na klasičnu stolariju, jer su PVC prozori odlični izolatori - u velikoj meri će onemogućiti razmenu toplote sa spoljnim prostorom.

Zvučna izolacija

Još jedno izolatorsko svojstvo ovih prozora je i zaštita od buke. Obezbediće mir i tišinu u Vašem domu, bez obzira na nivo buke u spoljašnosti.

Višekomorni sistem

U zavisnosti od Vaših želja i potreba, u mogućnosti smo da Vam ponudimo izbor prozora koji imaju 3, do čak 8 komora.

Kvalitetni okovi

Okovi su element koji obezbeđuju lako rukovanje prozorima a pri tome treba da obezbede veliki broj otvaranja i zatvaranja prozora, bez gubljenja karakteristika tokom eksploatacije. Zato mi koristimo samo najkvalitetnije okove poznatih proizvođača.

Ekološki izbor

Na kraju upotrebe, PVC prozore je moguće reciklirati, što dodatno poboljšava opšti trend zaštite životne sredine. Takođe, i pri samoj proizvodnji prozora od ovih materijala, se maksimalno vodi računa o ovom faktoru.