Roletne

Roletne su, skoro pa obavezna "oprema" na Vašim prozorima, jer pružaju zaštitu, i to višestruku. Štite Vas od svetlosti, toplote, hladnoće, vetra, pa i od radoznalih očiju.

Kao i ostala stolarija, i roletne kupljene kod nas, mogu biti izrađene od PVC-a ili aluminijuma (termoizolovane). Takođe, moguće je kombinovati boje po Vašoj želji, i tako roletne savršeno uklopiti sa bojom ostale stolarije, ili fasade objekta.

Kutija, u koju se zastor namotava, može biti smeštena spolja ili iznutra. Ako želite da budete u korak sa vremenom, i da sebi olakšate rukovanje, možete izabrati roletne koje se podižu i spuštaju pomoću elektromotora. Za ljubitelje klasike, u ponudi su i roletne sa ručnim namotavanjem - na kaiš ili na kanap.

Zastor, odnosno deo roletni koji prekriva prozore, je sačinjen od većeg broja lamelica, koje su svojim bokovima smeštene u vođicama. Moguće je izabrati između dva dizajna vođica - ravnih i zaobljenih. Lamelica koja se nalazi na dnu zastora je teža od ostalih (poznata još i kao ALU teg lajsna) kako bi pomogla zastoru da se što lakše spusti, a i takođe služi da se odupre jakom vetru, usled svoje veće mase, i ne ispadne iz vođica.

Prednosti roletni

Zatražite cene roletni

Zatražite cene roletni, pozovite nas na broj: 0658883533 Ili nas kontaktirajte preko forme.

Kontakt forma