Sigurnosna vrata

Sigurnosna vrata

Sigurnosna vrata obezbeđuju veću zaštitu Vašeg doma, ili nekog drugog prostora. Imaju ojačanu konstrukciju, posebne brave i sisteme zaključavanja koji praktično onemogućuju provalniku da ih obije i tako naruši Vašu sigurnost i sigurnost Vaše imovine.

Zašto se odlučiti za sigurnosna vrata?

Slobodno možemo reći da su daleko iza nas vremena kada ste mogli bez ikakvih problema ostaviti otključanu kuću i otići, i da se pri tome ne bojite da će Vas neko pokrasti. Zato se danas, pri izboru ulaznih vrata, sve više ljudi odlučuje za sigurnosna vrata.

Sigurnosna vrata nude mnogo prednosti u odnosu na standardna ulazna vrata, kako po pitanju bezbednosti, tako i po pitanju funkcionalnosti. Jedini nedostatak sigurnosnih vrata je pitanje cene.

Zatražite cene sigurnosnih vrata!

Zatražite cene sigurnosnih vrata, pozovite nas na broj: 0658883533 Ili nas kontaktirajte preko forme.

Kontakt forma

Koje prednosti imaju sigurnosna vrata?

Kao što smo već napomenuli, najveća prednost sigurnosnih vrata je odlična zaštita protiv provalnika. Pored specijalne konstrukcije samih vrata, koja su izrađena od posebnih, veoma otpornih materijala, ključni deo sigurnosnih vrata su brave. Prave se od kaljenog čelika, dodatno su ojačane i gotovo ih je nemoguće razbušiti. Zaključavanje se vrši u više tačaka, i to tako što veći broj šipki, izuzetno mehanički otpornih, ulaze duboko u okvir vrata. Onaj ko se usudi da obija sigurnosna vrata, mora koristiti specijalne bušilice i ostala sredstva, i time privući veliku pažnju na sebe. Zato provalnici odustaju kada su im sigurnosna vrata meta obijanja.

Pored odlične zaštite, sigurnosna vrata su dizajnerski napravljena da Vašem domu podare određenu dozu luksuza i lepote. Takođe, zbog raznovrsnih materijala koji se koriste za njihovu izradu, i velike debljine samih vrata, ona su i odličan izolator (i zvučni i termički).