Ulazna vrata

Ulazna vrata su jedan od ključnih elemenata stolarije na objektu. Treba da budu funkcionalna, dugotrajna, stilski odabrana da pristaju baš tom objektu, i da pri tome ne opterete Vaš budžet. U proizvodnom programu naše firme možete izabrati ulazna vrata po Vašoj želji, a mi Vam obećavamo kvalitet i najpovoljniju cenu shodno kvalitetu.

Pri odabiru ulaznih vrata, bilo da se radi o onima izrađenim od PVC ili ALU materijala, postoji nekoliko stvari koje treba sa kojima je neophodno da budete upoznati.

Kada se kaže funkcionalnost ulaznih vrata, misli se na jednostavnost i lakoću rukovanja, tj. ulazna vrata treba da su napravljena tako da Vam omogućuju lako otvaranje i zatvaranje. Kada su zatvorena, ona treba da na najbolji mogući način razdvoje spoljašnjost sa enterijerom Vašeg objekta - treba da obezbede dobru zaptivenost kako se vazduh, vlaga ili prašina ne bi provlačili, i takođe da imaju dobre izolatorske sposobnosti (da ne dozvole razmenu temperature unutrašnjosti sa spoljnim prostorom, kao i da zadrže buku i vibracije).

Ulazna vrata kupljena kod nas su testirana na oko 20.000 otvaranja i zatvaranja, što im daje radni vek u proseku od 20 godina i to znači da će toliko godina funkcionisati bez problema i svoju ulogu obavljati na najbolji mogući način. Na Vama je da odaberete dizajna vrata i tako ih prilagodite Vašem objektu na način na koji vi to želite.

Ulazna vrata koja mi nudimo mogu biti jednokrilna, krilo i po i dvokrilna - sva sa nadsvetlom. Mogućnost personalizacije ulaznih vrata je ogromna (možete kombinovati panele, staklo, dizajn profila, okove...), pa zato kontaktirajte nas za katalog i skrojite vrata po Vašoj želji, a mi ćemo tu želju pretvoriti u stvarnost i to na najbolji mogući način.

Zatražite cene ulaznih vrata!

Zatražite cene ulaznih vrata, pozovite nas na broj: 0658883533 Ili nas kontaktirajte preko forme.

Kontakt forma